BS-IT is de partner bij uitstek voor alle denkbare werkzaamheden rondom en aan uw netwerk. Complete installatie, vanaf de bekabeling tot aan de installatie van de software. Vanzelfsprekend kan dit ook onderhouden worden.
Met name het midden- en kleinbedrijf, met relatief weinig werkplekken, heeft men vaak behoefte aan ondersteuning bij het  beheer en het onderhoud van het computernetwerk. Zij hebben immers vaak niet de mogelijkheid om een systeembeheerder in vaste dienst te nemen.
BS-IT levert hoogwaardige computersystemen voor uw organisatie. Voor werkstations en servers, alsmede voor alle benodigde randapparatuur bent u aan het juiste adres. Alle systemen worden uitvoerig getest, voordat ze bij u geleverd worden.

Voor deze organisaties is het inschakelen van BS-IT als beherende partij een uitstekende oplossing.

Hardware
BS-IT levert hoogwaardige computersystemen voor uw organisatie zoals werkstations en servers, alsmede (bijna) alle benodigde randapparatuur. Alle systemen worden uitvoerig getest, voordat ze bij u geleverd worden.

Draadloze netwerken
Wanneer er veel met laptops gewerkt wordt binnen uw bedrijf, is de aanleg van een draadloos netwerk een interessante optie. BS-IT kan voor u de hardware voor, en de installatie van een draadloos netwerk verzorgen.

Verhuizing van uw kantoor
Bij een verhuizing van uw kantoor kunt u BS-IT inschakelen voor zowel het computernetwerk als voor de telefonie en de bekabeling. Het inschakelen van BS-IT heeft als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor alle aspecten die met automatisering te maken hebben. U kunt dan alle vragen en wensen, van het aantal werkplekken tot de verhuizing van de telefoonlijnen, bij één partij neerleggen.

Beveiliging
Met virussen en hackers welke de laatste tijd veelvuldig toeslaan, staat de beveiliging van computers en netwerken weer bovenaan de agenda. BS-IT kan u adviseren in alle aspecten van digitale veiligheid en voor u een actieplan opstellen om zwakke plekken aan te pakken. Er is veel ervaring in de installatie van zowel hard- als software die over de veiligheid van uw gegevens kunnen waken.