Passende netwerkoplossingen voor bedrijven en instellingen
Uw automatisering is goed op orde maar het ontbreekt u aan tijd en kennis om de systemen en het netwerk up-to-date te houden? Of wordt het tijd uw automatiseringsomgeving opnieuw in te richten?
BS-IT levert de oplossingen die u zoekt. Actief onderhoud op uw locatie en op afstand, advisering, begeleiding en beheer zorgen ervoor dat problemen in zowel uw netwerk als in uw systemen worden voorkomen.

Computers op maat
Wij leveren computers die zijn afgestemd zijn op iedere wens en functionaliteit. Gebruik van internet, het bijhouden van uw administratie enz.

Netwerk-audits als extra zekerheid
Controleren of alles nog goed werkt. Of de beveiliging van de systemen nog in orde is. Of iedereen de juiste toegangsrechten heeft en die ook op de juiste wijze gebruikt. Het lijkt allemaal misschien minder urgent, maar is het wel.

 

 

 

 

Exact programmatuur
Standaard software voor uw administratie, logistiek, projecten, salaris. Kortom de oplossing voor uw administratieve organisatie.

Exact e-Synergy
Exact e-Synergy is een compleet nieuw softwarepakket gebaseerd op web-technologie, dat organisaties in staat stelt hun efficientie te verbeteren. Met Exact e-Synergy haalt u optimaal rendement uit uw medewerkers.

Aanvullend op Exact programmatuur
Liquiditeitsprognose – Webshop – Warehousemanagement – Webtoegang – Barcodering – Rapportage – Voorraadbeheer – Maatwerk